Jump to content

Elementals/fi: Difference between revisions

Created page with "Ihmiskunnalla on valtava vaikutus elementaalielämään – niin hyvässä kuin pahassa. Elementaaleihin on hyvin helppo vaikuttaa; niihin on helpompi vaikuttaa kuin lapsiin. Esimerkiksi: väärät ajatukset ja tunteet, joita aviomiehet ja vaimot vuodattavat riitelemällä pienessä kaupungissa päivä toisensa jälkeen, voivat johtaa siihen, että tornado iskee tuohon kaupunkiin. Aivan niin! Tuon kaupungin ihmisten ajatukset ja tunteet voivat synnyttää tornadon, jos e..."
(Created page with "== Ihmisen vaikutus elementaaleihin ==")
Tags: Mobile edit Mobile web edit
(Created page with "Ihmiskunnalla on valtava vaikutus elementaalielämään – niin hyvässä kuin pahassa. Elementaaleihin on hyvin helppo vaikuttaa; niihin on helpompi vaikuttaa kuin lapsiin. Esimerkiksi: väärät ajatukset ja tunteet, joita aviomiehet ja vaimot vuodattavat riitelemällä pienessä kaupungissa päivä toisensa jälkeen, voivat johtaa siihen, että tornado iskee tuohon kaupunkiin. Aivan niin! Tuon kaupungin ihmisten ajatukset ja tunteet voivat synnyttää tornadon, jos e...")
Line 82: Line 82:
== Ihmisen vaikutus elementaaleihin ==
== Ihmisen vaikutus elementaaleihin ==


Mankind has a tremendous influence on elemental life—for good or for ill. The elementals are very easily influenced; they are more easily influenced than a child. For example: wrong thought and feeling poured out in a small town day after day by husbands and wives fighting could result in a tornado hitting that town. That’s right! A tornado can be generated by the thoughts and feelings of the people in that town if the elementals pick it up. But the sylphs can be controlled, and they will work for God’s children.  
Ihmiskunnalla on valtava vaikutus elementaalielämään – niin hyvässä kuin pahassa. Elementaaleihin on hyvin helppo vaikuttaa; niihin on helpompi vaikuttaa kuin lapsiin. Esimerkiksi: väärät ajatukset ja tunteet, joita aviomiehet ja vaimot vuodattavat riitelemällä pienessä kaupungissa päivä toisensa jälkeen, voivat johtaa siihen, että tornado iskee tuohon kaupunkiin. Aivan niin! Tuon kaupungin ihmisten ajatukset ja tunteet voivat synnyttää tornadon, jos elementaalit poimivat sen. Mutta sylfidejä voidaan hallita, ja niin ne toimivat Jumalan lasten hyväksi.  


Mark Prophet recounts one of his experiences in working with the elementals:  
Mark Prophet recounts one of his experiences in working with the elementals:  
4,151

edits