Jump to content

Elementals/fi: Difference between revisions

Created page with "Anna kahdentoista elementaalin joukolle päivittäiset tehtävät. Ne voivat olla mitä tahansa rakentavaa toimintaa, joka auttaa, ei vain yhtä tai kahta tai kymmentä ihmistä, vaan kymmeniä tuhansia ja miljoonia ihmisiä. Pyydä niitä huolehtimaan käytännön asioista, kuten itsesi ja muiden parantamisesta. Kaikki elementaalielämä osaa parantaa. Varmista, että pyyntösi ovat Jumalan tahdon mukaisia. Kun ahkerasti ohjaat elementaalien voimat hyvään, myös eleme..."
(Created page with "Näin ollen, kun hierarkiassa korkeammalla olevat huomaavat lempeytenne sekä lujuutenne ja kykynne koota luonnonhenkien valtakunnan voimat hyviä töitä varten, myös he alkavat harkita kuuliaisiksi palvelijoiksenne ryhtymistä..... Liekinpitäjät, kulkekaa Jumalan kanssa – ja kun niin teette, tietäkää, että Jumala kulkee elementaalielämässä teidän kanssanne<ref>Oromasis ja Diana, “Call for the Rainbow Fire!” 8...")
Tags: Mobile edit Mobile web edit
(Created page with "Anna kahdentoista elementaalin joukolle päivittäiset tehtävät. Ne voivat olla mitä tahansa rakentavaa toimintaa, joka auttaa, ei vain yhtä tai kahta tai kymmentä ihmistä, vaan kymmeniä tuhansia ja miljoonia ihmisiä. Pyydä niitä huolehtimaan käytännön asioista, kuten itsesi ja muiden parantamisesta. Kaikki elementaalielämä osaa parantaa. Varmista, että pyyntösi ovat Jumalan tahdon mukaisia. Kun ahkerasti ohjaat elementaalien voimat hyvään, myös eleme...")
Line 150: Line 150:
</blockquote>
</blockquote>


Give your troop of twelve elementals assignments daily. These can be any constructive endeavor that will help, not just one or two or ten people, but tens of thousands and millions of people. Ask them to take care of practical matters, including the healing of yourself and others. All elemental life knows how to heal. Be sure your requests are in keeping with the will of God. As you are diligent in marshaling the forces of the elementals for good, other beings who are more powerful than the elementals will become your servants as well. Just think what you can accomplish with more and more helpers at your disposal!
Anna kahdentoista elementaalin joukolle päivittäiset tehtävät. Ne voivat olla mitä tahansa rakentavaa toimintaa, joka auttaa, ei vain yhtä tai kahta tai kymmentä ihmistä, vaan kymmeniä tuhansia ja miljoonia ihmisiä. Pyydä niitä huolehtimaan käytännön asioista, kuten itsesi ja muiden parantamisesta. Kaikki elementaalielämä osaa parantaa. Varmista, että pyyntösi ovat Jumalan tahdon mukaisia. Kun ahkerasti ohjaat elementaalien voimat hyvään, myös elementaaleja mahtavammista olennoista tulee palvelijoitasi. Ajattele vain, mitä voit saavuttaa, kun käytettävissäsi on yhä enemmän auttajia!


In 1993, Oromasis and Diana came again with a plea and a prayer for the elementals. They described other planets that are barren today because the elementals on those planets had no sponsorship—no sons and daughters of God who would keep the flame for them.
In 1993, Oromasis and Diana came again with a plea and a prayer for the elementals. They described other planets that are barren today because the elementals on those planets had no sponsorship—no sons and daughters of God who would keep the flame for them.
4,151

edits